SYNERGIE

opgeteld ontelbaar

In alles wat een Leidse student doet, wil hij zichzelf ontstijgen. Hij studeert hard, maar heeft ook behoefte aan afleiding. Als Minervaan leer je de perfecte balans te vinden tussen academie, sport en creativiteit. Deze unieke combinatie van factoren geeft de synergetische werking die ons een complete persoonlijkheid maakt. Slim, sociaal, assertief en zelfbewust is wat ons typeert.

Die formule stelt ons in staat de samenwerkingen aan te gaan die nodig zijn in het leven. Samenwerkingen die onze kracht genereren. Elk lid, elke reünist, elke student en elke stadsbewoner is onderdeel van die samenwerking. De handen in één geslagen maakt onze dromen grenzeloos. Samen is altijd beter dan alleen, samen staan we sterker, samen is meer dan jij en ik alleen.
Opgeteld zijn wij ontelbaar.

205 JAAR MINERVA

41ste lustrum

In 2019 staat L.S.V. Minerva volledig in het teken van het 41ste Lustrum. Van spectaculaire onthullings- en Intercorporale feesten tot skiën met alle Leden. Ieder Lid kan zijn of haar steentje bijdragen tijdens dit bijzondere jaar en niets is te gek. Iedere vijf jaar wordt de oprichting van Sociëteit ‘Minerva’ gevierd. Deze viering staat bekend als de Lustrumviering. Het jaar waarin het Lustrum plaatsvindt, wordt ook wel het Lustrumjaar genoemd. Gedurende dit jaar zijn er veel extra feesten en speciale activiteiten. In de zomer wordt het Lustrumjaar afgesloten met twee onvergetelijke weken feest op een bijzondere locatie! Elke dag een andere beleving, elke dag andere activiteiten.