Programma van zaterdag 29 juni:
10:00 – Opening Pieterskerk (alleen voor genodigden)
12:30 – Lunch Pieterskerkplein (alleen voor genodigden)
13:45 – Opstellen Maskerade
14:00 – Vertrek Maskerade (aanmelden via knop hierboven)
15:30 – Aankomst en borrel Lustrumterrein (tickets via knop hierboven)
19:00 – Einde borrel Lustrumterrein

Toelichting programma 29 juni
Opening
In de Pieterskerk wordt het Lustrum officieel geopend, in het bijzijn van genodigden. Deze genodigden hebben hiervoor apart een uitnodiging ontvangen van de Lustrum Reünistencommissie. Bij de entree krijg je als genodigde een bandje, die je toegang geeft voor de rest van de Reünistenevenementen van de dag. (lunch, Maskerade en Reünistenborrel)

Lunch
Na de ceremonie is er een lunch op het Pieterskerkplein. Er zijn verschillende broodjes, krentenbollen, muffins, appels en flesjes water. Daarnaast zijn er 2 plekken op het plein waar er drankjes gehaald kunnen worden. Er zijn voldoende zitplekken om aan een tafel te lunchen en mocht het te warm of koud zijn, staan de deuren van de Pieterskerk voor ons open. Hierna sluiten Reünisten aan voor de opstelling van de Maskerade.

Maskerade
De Maskerade vertrekt om 14:00 vanaf het Pieterskerkplein.
De Maskerade is de intocht waarbij gezelschappen, subverenigingen en besturen op praalwagens en in koetsen naar het Lustrumterrein worden gebracht. Daarnaast zijn alle Reünisten van harte welkom om met hun jaargenoten mee te lopen en deel uit te maken van de grote stoet die door Leiden trekt.

Om de Maskerade in goede banen te leiden, vragen wij je om je via bovenstaande link aan te melden.

Voor vragen over de Maskerade, de aanmelding of de kaartverkoop kun je mailen naar Reunistencommissie@lustrumminerva.nl.

Borrel op het Lustrumterrein
De stoet loopt via de Breestraat naar het Lustrumterrein. Voor de aansluitende borrel hebben leden en Reünisten die meelopen in de Maskerade een toegangskaart nodig. Deze kaarten zijn beschikbaar via de aanmeldlink van de Maskerade (zie stuk hierboven) of via deze link. De kosten hiervan bedragen €18,14.

Genodigden die bij de opening in de Pieterskerk aanwezig zijn hoeven GEEN kaart te kopen. Deze krijgen een bandje in de Pieterskerk

Met de toegangskaart kun je, naast het meelopen in de Maskerade, één van de eerste te zijn om een drankje te drinken op het Lustrumterrein. Er is beperkte capaciteit, dus zorg dat je optijd een kaartje koopt!

LET OP: De borrel op het Lustrumterrein duurt tot 19:00.

VRAGEN OVER DE KAARTVERKOOP OF OVER HET LUSTRUM?

MAIL DAN NAAR AB-ACTIS@LUSTRUMMINERVA.NL